Om huset

Herlev Medborgerhus er et moderne kommunalt drevet kulturhus beliggende tæt på Herlev Bymidte.

Husets aktiviteter skabes primært af kommunens borgere, foreninger og organisationer. Med sine 2.330 etagemeter byder huset på et væld af muligheder, og der afholdes arrangementer og aktiviteter i alle afskygninger for alle aldre, og der er altid en koncert eller en teaterforestilling i kalenderen.

Vi lægger gratis lokaler og faciliteter til byens foreninger og andre, som har brug for at holde møder eller afvikle åbne arrangementer. Derudover lejer vi også lokaler ud til virksomheder. Vi samarbejder desuden med en række af kommunens skoler og kulturinstitutioner bl.a. Herlev Billedskole, Herlev Musikskole, Herlev Bibliotek, kunsthallen Gammelgaard og lokalarkivet. Målsætningen et at skabe relevante og attraktive aktiviteter for borgere og andre nysgerrige.

Huset er udstyret med elevator. Toiletter findes i kælderen og handicaptoiletter er placeret i kælder, stueplan og 1. sal. Der er adgang til kommunens gæste wi-fi overalt i huset.

Handicapforhold

Der er adgang til Medborgerhuset direkte fra gadeplan, hvor der er 4 handicap P-pladser. Indgangsdøre er udstyret med tryk-venlig automatisk døråbner. I huset er desuden elevator med adgang til alle etager, ligesom der er handicaptoiletter i kælder, stueplan og på 1. sal. Der er teleslynge i husets store sal og i lokale 4 på 2. sal.

Kontakt

Herlev Medborgerhus

Herlevgårdsvej 18-20
2730 Herlev

T: 44 52 58 01
E: medborgerhuset@herlev.dk

Kontorets
åbningstid
Man-fre 9-15
Telefontid  
Man-fre 8-15

 

Teknisk udstyr

Der er fastmonteret projektor i Store sal samt i lokale 4 og 5 til opkobling af PC (HDMI stik).

Desuden har Medborgerhuset 2 løse projektorer.

I Store sal er der etableret lydanlæg med 2 bøjle- og 2 håndholdte mikrofoner, HDMI-stik til projektor.

I alle øvrige mødelokaler er der mulighed for at afspille lyd fra fx PC. I lokale 4 kan der også afspilles dvd’er.

Der kan på forespørgsel lånes en PC (Lenovo X280 eller lignende) af Medborgerhuset.

Der er adgang til kommunens gæstenetværk i hele huset (HKGuest).