Tilbage til Alle begivenheder

Ældre Sagen inviterer til foredrag om coronapandemien

Ældre Sagen Herlev Lokalafdeling inviterer alle over 60 år til underholdende, spændende og informativt foredrag om coronapandemien med Professor Jens Lundgren og sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen.

Jens Lundgren fortæller om at blive den ”kloge ugle” i medierne og rådgiver for regeringen og sundhedsmyndighederne. Hør hvorfor alt var så kaotisk i de første måneder, hvad vi har lært af pandemien, og hvad virus byder os i fremtiden – og hvorfor Danmark trods udfordringen er et af de lande i verden, der har klaret sig bedst.

Mulighed for spørgsmål til Jens Lundgren og sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen, forfattere til bogen VILD VIRUS.

Efter foredraget serveres stegt flæsk med persillesovs

Deltagelse kun efter bindende tilmelding

til Hannah Kildahl tlf. 21 60 19 18 fra 17. maj fra kl. 12

Samlet pris 90 kr. – med betaling via Mobilepay 70817 eller
Arbejdernes Landsbank konto 5341 0530413

 

En coronavirus sprang fra flagermus til menneske i 2019, og vi stod pludselig midt i den største sundhedskrise i 100 år. Samfund lukkede ned, vi skulle gå med mundbind, se færre mennesker og skulle testes konstant. Det var i sandhed to vilde år. Professor Jens Lundgren stod inde på afdelingen, hvor patienter blev kvalt til døde af den nye underlige sygdom, ligesom han rådgav regering, myndigheder og forsøgte i medier at forklare og berolige danskerne om alt det, der skete. Mens det skete.
I bogen Vild Virus, skrevet sammen med Politikens sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen, giver han et unikt indblik bag kulisserne, da virus truede os på livet og forandrede vores hverdag.

Kom og hør Jens Lundgren fortælle om, hvorfor myndigheder og eksperter misforstod udfordringen fra virus i de første måneder af 2020, om hans møde med den første covid-patient på Rigshospitalet, om hans samarbejde med den amerikanske corona-general Anthony Fauci og få en aktuel status.