Tilbage til Alle begivenheder

AFLYST Koncert med THE SCOOPS

kONCERTEN ER AFLYST

OPLEV the Scoops og tag på en uforglemmelig og skøn tidsrejse med en stribe hits fra såvel de ’vilde ungdomsårtier’ og hertil nogle nyere og selvskrevne sange. Rock’n’roll, beat, soul og pop, kombineret med datidens outfit og sceneudtryk, vil skabe en skøn stemning og få det hele til at swinge.

Når bandet går på scenen, bliver der i den grad spillet op til en festlig stemning med sprælsk sceneshow, lækker professionel og dansevenlig musik fra ’de vilde og eksperimenterende ungdomsårtier’ 1950’erne- 60’erne og 70’erne, - og det hele krydres med nogle nyere sange.

Lidt om bandet
The Scoops blev dannet i 1994, og ideen bag bandet er, at være Danmark bedste showband. The Scoops har med stor succes også ’trykket den af’ og skabt begejstring på internationale scener i Tyskland, Sverige og Østrig. Herhjemme er det blevet til flere hundrede koncerter, optrædener i radio, TV, flere musikindspilninger mv.

Udover de dygtige musikere på guitar, bas, saxofon, keyboard og trommer, består bandet også af en fremragende og dynamisk leadsanger samt to rytmiske korpiger.

Koncerten er arrangeret af Herlev JazzClub.

Tidligere begivenhed: 4. november
DANSEFEST v/ Karmaklubben
Senere begivenhed: 2. december
JULE FOYERKONCERT I MEDBORGERHUSET